Over mij

Bedankt voor je bezoek en welkom bij Schone Schijn, de groenste schoonheidssalon in het groene hart. Mijn naam is Suzanne, in 2016 heb ik schoonheidssalon Caligenia overgenomen en in het najaar van 2021 ben ik verhuisd naar het mooie centrum van Gouda en is de naam gewijzigd naar Schone Schijn. In mijn salon ligt de nadruk op ontspanning en huidverbetering op een manier die bij jou past. Een behandeling is een heerlijk moment voor jouzelf dus jij kiest waar de focus op ligt.

Ik werk in mijn salon met Yon-ka en Food for Skin, Yonka is een Frans merk wat de kracht van etherische oliën en plantenextracten combineert met hyaluronzuur, vitamines, peptiden en fruitzuren om de verschillende behoeftes van de huid te kunnen behandelen. Food for Skin is een Nederlands merk met een missie: de beauty industrie weer mooi maken. Het merk gebruikt circulair verkregen ingrediënten uit groente en fruit. 100% natuurlijk en vegan.

Zowel Yonka als Food for Skin zijn zonder alcohol, geen parfum, geen microplastics, geen chemische ingrediënten, geen minerale vetten, geen parabenen. En natuurlijk niet getest op dieren.